Tyskland er for alvor blevet trendy i disse år. Danskerne strømmer til Berlin, München og Hamburg, og de gamle klichéfyldte stereotyper falmer, som flere og flere opdager, hvor mange facetter landet mod syd byder på. Fra trash til high-end, fra Currywurst til gourmet, fra undergrund til finkultur. 80 millioner mennesker, 80 millioner skæbner. Fra larmende storby til omkuldblæsende natur.

Tyskerbloggen fodrer dig med tysk kultur, sprog og finurligheder. Nyheder fra Tyskland. Film. Musik. Gode råd. Og ikke mindst: Det populære “Das Wort zum Sonntag”, der udvider dit ordforråd – hver søndag!

Tyskerbloggen - tysk er hipster!Med andre ord er Tyskerbloggen guf for den germanofile og kulturinteresserede. 26-årige Jytte, der ejer og skriver bloggen, er halv tysk og halv dansk, og har derfor et godt indblik i kulturelle og sproglige finesser, der udspringer fra landet mod syd.

En undersøgelse foretaget af BBC i 2013 viser, at Tyskland er verdens mest populære land. 26.000 mennesker blev bedt om at rate 16 lande i forhold til, om deres indflydelse på verden er “overvejende positiv” eller “overvejende negativ”. 59% ratede Tyskland positivt. Et tydeligt resultat, der viser en tydelig trend. Tyskland er på vej op af rendestenen og ind i en ny æra.

Tyskerbloggen rammer ned i denne trend. Danskerne varmer mere og mere op til, at en forlænget weekend sagtens kan nydes i Hamburg – frem for at tage den lange tur til Rom eller Paris. Bloggen gør sit for at understøtte denne udvikling. Og den gør det med en kærlighed til landet og sproget – og en god portion humor oveni.

Hvis du har kommentarer eller gode historier, så send gerne en mail, læg en kommentar på bloggen eller på bloggens facebook-side.

Reklamer

Smid en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s