Pølsetyskere og deres fast food

CurrywurstTyskerne spiser alt, alt for usundt. Det viser en undersøgelse, der blev offentliggjort for et par uger siden.

Heinz, Günther, Gisela & co. ved godt, hvad der er sundt, og hvad der ikke er – men det afholder dem altså ikke fra at snuppe en Currywurst på farten eller at indtage en dåsesuppe til aftensmad.

Fire ud af ti adspurgte i undersøgelsen svarer, at frysepizza eller dåsesuppe udgør et af deres hovedmåltider mindst en eller to gange om ugen. En ud af tre adspurgte under 25 spiser fast food mindst tre gange om ugen. Hver tredje arbejdende fortæller, at det er umuligt at spise sundt på arbejdspladsen. Hver anden at der ikke er lang nok frokostpause til at nå et ordentligt måltid. Eksperter advarer, at ansatte ikke føler, at de har nok tid til at gå på badeværelset efter vand og derfor drikker alt for lidt.

Især mænd, unge mennesker og lavtlønnede hører til de store syndere. De fleste spiser kød dagligt og fylder derimod nærmest ikke noget frugt eller grønt i indkøbskurven. Det går ret meget imod alt, hvad tyske ernæringseksperter råder til: De vil gerne mindske kødindtaget og hælde flere grøntsager i tyskernes mavesække.

Men det kan nu godt blive svært. Når nu sådan en Currywurst smager så forbandet godt.

(Læs mere om undersøgelsen her)

Reklamer

Smid en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s