Mett. Mmmh!

I Tyskland spiser vi nogle mærkelige ting. Vi smører eksempelvis råt, hakket svinekød på et rundstykke, krydrer det med salt og peber, tilsætter en lille løgring og, hvis vi flotter os, en skive agurk og indtager så hele herligheden med velbehag. Mmmmh. Jeg elsker Mett! Og især Zwiebelmett – altså hakket svinekød tilsat løg. Måske lyder det mystisk. Men se nu bare her:

Mettbrötchen i den mest simple udgave.

Mmmmh, al den herlighed! Haps!

3 comments
  1. Michael said:

    Det købte jeg ofte i kantinen, da jeg arbejdede i NRW. Er det egentlig bestrålet, eller sikrer man på anden vis, at det er salmonellafrit?

    • Jytte said:

      Ja, det var da et udemærket spørgsmål! Jeg har tit tænkt på det, men jeg ved det faktisk ikke. Det eneste, jeg lige kan finde på nettet, er, at Mett kun må sælges samme dag, som det er lavet, og at det forarbejdes i halvfrossen tilstand (dvs. kødet må ikke overstige en temperatur på 2’C). Men strålebehandling kan jeg ikke finde noget om..

      Indtil nu har jeg i hvert fald været heldig og salmonellafri🙂

Smid en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s