Wort zum Sonntag: Wurstpelle

 

Hr. Hvenegaard deler fornavn med betegnelsen for det stykke tarm, der holder en pølses (til tider tvivlsomme?) indhold på plads. Die Pelle! Ordet bruges også tit om den irriterende lille klump ulækkerhed for hver ende af Wursten, som mange skærer fra. Altså dér, hvor der kun er tarm. Og ikke noget galt med, at det er tarm. Bare der så også er kød. Eller hvad der nu egentlig er i pølser. Og hvor tit kan man skrive ordet tarm i så kort et indlæg? Naja. Go søndag derude!

 

PS: Beklager denne uges stilhed! Det er ferie-ugideligheden, der driller. Men jeg har sgu savnet det lidt.

PPS: Du kan nu ‘synes godt om’ Tyskerbloggen på Facebook, hvor jeg opdaterer om nye indlæg og andet tyskergeil.

PPPS: Undskyld reklamen!

Smid en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s